Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Konferencija za novinare Hrvatskog Caritasa

11 prosinca, 2018 @ 11:00 am - 12:00 pm

Konferencija za novinare Hrvatskog Caritasa održat će se u utorak 11. prosinca u 11 sati u prostorijama Hrvatske biskupske konferencije, Ksaverska cesta 12a u Zagrebu.

Na konferenciji će biti:

  • najavljen središnji tradicionalni promotivno-humanitarni događaj akcije „Za 1000 radosti – Pomažemo zajedno“ uz humanitarnu prodaju božićnih drvaca, koji će se ove godine održati u subotu 15. prosinca od 8 do 13 sati na Trgu bana J. Jelačića, i to 17. godinu zaredom, u suradnji s „Hrvatskim šumama i Gradom Zagrebom.
  • predstavljene dosad poduzete aktivnosti u nacionalnim akcijama Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti“ i „Nedjelja Caritasa“
  • najavljen završni događaj obilježavanja obljetnice Hrvatskog Caritasa – svečano liturgijsko slavlje koje će se na Nedjelju Caritasa, 16. prosinca u 10 sati slaviti u crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru.

Uz predsjednika Hrvatskog Caritasa  mons. Josipa Mrzljaka i ravnatelja Hrvatskog Caritasa mons. Fabijana Svalinu na konferenciji očekujemo sudjelovanje Milana Bandića, gradonačelnika Grada Zagreba, Damira Miškulina, voditelja Uprave UŠP Zagreb Hrvatskih šuma,  predstavnike Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, donatorskih tvrtki podupiratelja, te volontera i škola u kojima je akcija provedena.

print

Detalji:

Datum:
11 prosinca, 2018
Vrijeme:
11:00 am - 12:00 pm